LCM Systems câștigă Premiul pentru Performanță Sustenabilă al Action Coach

16th Feb 2016

LCM Systems este mândrul câștigător al Premiul pentru Performanță Sustenabilă al Action Coach. Decernat în cadrul Cinei de Gală a Premiilor Action Coach ținută la Royal Albert Yacht Club în Portsmouth, LCM Systems a câștigat Premiul ca recunoaștere a creșterii continue, în ciuda unor condiții de piață foarte dificile.

Action Coach este o afacere de coaching la nivel mondial care mentorează proprietarii de afaceri pentru a-și îmbunătăți activitatea prin îndrumare și sprijin. LCM Systems a fost selectată ca afacerea cu cea mai bună performanță durabilă dintre IMM-urile din regiunea Hampshire și Isle of Wight care lucrează în prezent cu Action Coach. Ceremonia anuală de decernare are loc în semn de recunoaștere a afacerilor care au demonstrat îmbunătățiri remarcabile pe parcursul anului precedent.

Fotografia îi înfățișează pe Ray Leach, Managerul de Producție împreună cu mentorul Action Coach, Gary Mullins. Comentând asupra premiului, Gary a afirmat: “Într-un climat foarte dur echipa de la LCM Systems a obținut rezultate uimitoare în 2015, condusă de dăruirea și angajamentul pentru îmbunătățire continuă al întregii echipe. Bună treabă.”

În calitate de câștigători anteriori ai premiului Afacerea Anului în 2013, acest ultim premiu este o recunoaștere a procedurilor și sistemelor implementate în ultimii doi ani care au ajutat la construirea unei structuri cuprinzătoare, care poate acomoda creșterea planificată viitoare. A fost evidențiat în special accentul asupra proceselor de vânzare, fiind crucial pentru a permite companiei să realizeze o rată de creștere de 3%. Acest lucru s-a realizat în ciuda unui an comercial dificil datorat prețului scăzut petrolului, care are un impact negativ asupra industriei petrolului și gazelor naturale (o piață importantă pentru companie), multe proiecte planificate fiind amânate pe termen nedefinit sau anulate. Echipa de vânzări a lucrat din greu pentru a converti solicitările și, de asemenea, a exploata oportunitățile din alte piețe pentru a compensa declinul din industria de petrol și gaze. Pe parcursul anului precedent LCM a continuat, de asemenea, să recruteze și să investească în dezvoltarea de noi produse, deschizând și o sucursală nouă în România.

lcm-systems-wins-action-coach-sustainable-performance-award