LCM Systems investește 40.000£ în freza și strungul XYZ CNC pentru a-și extinde facilitatea de prelucrare internă

27th Jul 2017

LCM Systems a investit recent peste 40.000£ pentru a-și extinde facilitățile de prelucrare interne.

LCM au avut propriul atelier mecanic intern din 1985. Istoric, atelierul a fost dotat cu utilaje acționate manual și a fost utilizat de către lăcătuși foarte experimentați și cu vechime. Calitatea pieselor prelucrate care sunt produse este superioară, acestea includ elemente pentru celule de sarcină și bolțuri de sarcină precum și capace pentru celulele de sarcină și piese accesorii precum suporturi anti-rotație și socluri de conectoare. În general am prelucrat doar comenzi de 1-2 piese, folosind subcontractanți locali pentru comenzi în loturi și cantități mari. De-a lungul anilor, am construit relații și parteneriate puternice cu aceste companii.

Datorită cererii în creștere în termeni de volum de produse și a nevoii de a livra produse într-un timp foarte scurt, LCM Systems a investit în două utilaje XYZ, care pot fi utilizate ca CNC complete sau ca utilaje manuale. Noua mașină de prelucrat cu masă (XYZ SMX2500) și noul strung (XYZ SX 355) sunt instalate și fabrică produse.

Noile utilaje vor oferi clienților noștri timpi de livrare mai scurți pentru produse în loturi mici (în general 1-10 bucăți) din propria fabrică, datorită ciclurilor de utilaj reduse, dar va reduce, de asemenea, timpii de așteptare pentru alte produse prelucrate în exterior deblocând capacitate în propria fabrică.

Echipa atelierului mecanic a exploatat din greu și cu mândrie noile utilaje în atelierele noi. O echipă mândră și fericită produce produse de înaltă calitate în cel mai eficient mod. Mai jos puteți vedea un exemplu a o parte din munca lor timpurie.

maching-group-shot.png

Această investiție în dezvoltarea serviciilor noastre de prelucrare este doar o mică parte din proiectul nostru Lean Manufacturing, lansat la începutul acestui an. Pe măsură ce înaintează, acest proiect va continua să aducă eficiență și să păstreze înalta calitate pentru care am devenit respectați de-a lungul multor ani. Acest lucru va aduce o valoare reală atât bazei noastre de clienți existenți cât și clienților noi ce sunt în căutarea unui partener de încredere pentru celule de sarcină fiabile și de calitate.

lcm-systems-invest-ps40000-xyz-cnc-mill-lathe-expand-internal-machining-facility