Asistenta si consultanta tehnica

Articolele rezumate mai jos furnizeaza informatii tehnice utile pentru a va sprijini în întelegerea si specificarea corecta a celulelor de sarcina, bolturilor de sarcina, traductoarelor de presiune, instrumentelor de masurare si control si accesoriilor produselor. Va rugam sa marcati aceasta pagina, întrucât va fi actualizata constant cu noi informatii. În cazul în care exista informatii specifice pe care le considerati utile pentru dumneavoastra sau alti vizitatori, va rugam sa completati formularul de contact cu detaliile privind recomandarile dumneavoastra, iar noi le vom lua serios în calcul pentru viitoarele actualizari ale site-ului.

Ce este o celulă de sarcină?

Vizualizați câteva informații fundamentale cu privire la celulele de sarcină, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine tipurile diferite și modul în care pot fi utilizate.


Modul de selectare a celulei de sarcină

Informații cu privire la mai mulți factori diferiți pe care trebuie să îi luați în considerare pentru a selecta celula cea mai potrivită pentru o anumită aplicație.


Calibrare

Un ghid pentru calibrare și motivul pentru care este importantă calibrarea regulată a celulelor.


Glosar de termeni

Faceți clic aici pentru a obține un glosar detaliat de termeni cu privire la celula de sarcină, bolțurile de sarcină, traductoarele de presiune și aparataj