Garanție, anulare și retururi

Termenii garantiei


Speram ca veti fi satisfacuti de orice produs cumparat de la noi, însa daca trebuie sa returnati un produs, scopul nostru este sa rezolvam problema în modul cel mai rapid si convenabil posibil.

Produsele LCM Systems Ltd prezinta o garantie de 12 luni pentru defectele de fabricatie. Orice bunuri care fac obiectul unei solicitari de garantie trebuie returnate catre LCM Systems pentru inspectie. Ulterior inspectiei, LCM Systems va repara sau înlocui produsele defecte. Garantia nu acopera daunele accidentale sau intentionate, actele fortuite, daunele rezultate din utilizarea incorecta, suprasolicitarea sau nerespectarea instructiunilor fabricantului. Orice produse care nu s-au defectat ca urmare a unui defect de fabricatie vor fi reparate pe cheltuiala clientului. LCM Systems îsi rezerva dreptul de analiza, iar decizia noastra este definitiva. Respectivele reparatii vor fi efectuate numai ca urmare a emiterii unui raport de inspectie care sa evidentieze de ce problema nu face obiectul unei solicitari de garantie si aprobarea ulterioara a costurilor de reparatie de catre client.

Costurile de curierat pentru returnarea bunurilor catre LCM Systems cad în sarcina clientului. LCM Systems va returna articolele reparate acoperite de garantie pe cheltuiala noastra. Reparatiile neacoperite de garantie fac obiectul costurilor de curierat.

În cazul în care un articol este returnat pentru reparatie/înlocuire în baza garantiei, atunci TREBUIE sa completati Formularul de returnare a produselor si sa transmiteti o copie împreuna cu articolele returnate. De asemenea, copia trebuie transmisa prin e-mal la adresa , specificând motivul returului.i.

Garantia nu acopera achizitia incorecta a produselor noastre. Daca bunurile sunt returnate din cauza specificatiilor incorecte, LCM Systems îsi rezerva dreptul de a refuza returul de bunuri sau de a percepe un tarif de returnare în stoc.

Anularea comenzii


Daca doriti sa modificati sau sa anulati o comanda, va rugam sa contactati LCM Systems la numarul 01983 249264 oricând între orele 09:00 si 17:00. Va rugam sa va asigurati ca aveti la îndemâna urmatoarele detalii:

  • Numarul comenzii

  • Data comenzii

În mod normal, comenzile sunt procesate imediat, astfel ca este posibil sa fi ambalat si sa va fi trimis deja comanda. În acest caz, odata ce primiti comanda, trebuie sa ne-o returnati în decurs de 14 zile de la livrare (a se vedea mai jos detalii privind politica de retur).

Politica de retur


În mod normal, comenzile sunt procesate imediat, astfel ca este posibil sa fi ambalat si sa va fi trimis deja comanda. În acest caz, odata ce primiti comanda, trebuie sa ne-o returnati în decurs de 14 zile de la livrare (a se vedea mai jos detalii privind politica de retur).

În cazul în care un articol este returnat pentru rambursare, atunci TREBUIE sa completati Formularul de returnare a produselor si sa transmiteti o copie împreuna cu articolele returnate. De asemenea, copia trebuie transmisa prin e-mal la adresa , specificând motivul returului.