Informații privind livrarea

Intervalele de livrare prezentate pe website-ul nostru sunt aplicabile numai atunci când produsele solicitate sunt pe stoc si nu sunt garantate. Cu toate acestea, vom lua toate masurile posibile pentru a ne asigura ca intervalele de livrare sunt respectate. Datele de livrare pentru produsele pre-comandate au rol strict informativ, desi, din nou, vom lua toate masurile posibile pentru a livra articolele în intervalele de livrare specificate.

Livram catre toate zonele din Regatul Unit, desi livrarea gratuita este aplicabila numai pentru adresele din Regatul Unit de pe insula principala. Alte zone, precum tinutul muntos scotian, insulele canalului si Irlanda de Nord fac obiectul unui tarif de livrare. Toate celelalte destinatii de export vor face, de asemenea, obiectul unui tarif de livrare. 

Tarifele de expeditie sunt calculate la punctul de comanda si depind de greutatea bruta sau de greutatea volumetrica (oricare dintre acestea este mai mare) a produsului/lor achizitionat/e, precum si de destinatie.

Livrarile din Regatul Unit ale LCM Systems sunt efectuate de obicei lunea sau vinerea, prin intermediul serviciului de livrare Interlink pentru ziua urmatoare. Suntem constienti ca uneori putem încerca sa efectuam livrarea, iar dumneavoastra nu o puteti prelua. La fiecare tentativa, curierul nostru va lasa o carte la adresa de livrare confirmând faptul ca a încercat sa faca livrarea. Aceasta carte contine un numar de contact, astfel încât sa puteti discuta direct cu curierii si sa conveniti un interval de livrare reciproc convenabil sau, în mod alternativ, sa stabiliti preluarea comenzii direct de la depou. Dupa doua tentative esuate de livrare, articolul dumneavoastra va fi returnat fabricii noastre..

Toate livrarile internationale sunt efectuate prin curierul nostru, iar intervalele de tranzit depind de destinatie. În Europa, intervalul obisnuit este de 1-2 zile, America/Canada 1-2 zile, America de Sud 2-3 zile, Australia 2-5 zile, Africa 3-5 zile si Asia 2-4 zile (strict informativ). Toate livrarile sunt efectuate catre adresa dumneavoastra specificata de livrare (termeni DAP). Toate obligatiile si taxele locale sunt platibile de catre client