T24-SO Modul de ieşire serială pentru telemetrie

Dispozitivul T24-SO genereaza o iesire seriala care poate include date de la pâna la 8 dispozitive de achizitie T24 si care optional le poate însuma. Iesirea poate fi conectata la o imprimanta, la un afisaj serial sau la intrarea unui PC sau PLC. Iesirea seriala propriu-zisa poate fi configurata de utilizator, care poate introduce text liber sau simboluri pentru reprezentarea datelor reale. Respectiv <V1> va fi decodat ca valoarea de la intrarea 1 când iesirea este declansata.

Iesirea seriala poate consta dintr-o singura linie de date care pot fi introduse într-un modul de afisaj LED, sau poate genera un rezultat mai complex cu multiple linii care poate contine un amestec de date fixe si variabile adecvate pentru imprimarea de tichete, chitante etc. Iesirea seriala este fixata la 8 biti de date, 1 bit de stop bit si fara paritate. Sunt suportate standardele de comunicatii RS232 sau Rs485.

Receptoarele suporta surse de alimentare industriale comune si sunt disponibile în carcase robuste, clasificate IP, cu antene interne optimizate pentru a oferi o acoperire remarcabila.

Iesirea din T24-so poate fi declansata de receptia unor date specificate de utilizator (adica datele sunt redate atunci când datele sunt primite de la un anumit modul de achizitie sau atunci când acest lucru este declansat de un dispozitiv portabil.

Software-ul T24 Toolkit ofera un mod rapid si simplu de a configura formatul raportului si de alegere a modulelor emitatoarelor asociate. Rapoartele pot fi doar o singura linie care ofera o valoare ce este transmisa într-un afisaj serial, de exemplu, sau ar putea fi un raport multi-linie pentru livrarea la o imprimanta.

Tehnologia radio pe frecventa de 2.4 GHz utilizabila fara licenta în spectru de împrastiere cu secventa directa (DSSS) asigura comunicatii cu un grad ridicat de integritate si fara erori, care pot fi folosite simultan cu alte tehnologii wireless ca de ex. Wi-Fi, Bluetooth® si Zigbee®.  Aprobari FCC, ETSI si IC.

Societatea LCM Systems poate livra produsele T-24 integrate în diversi senzori, obtinând astfel un sistem de celule de sarcina wireless. Exista câteva produse standard care utilizeaza dispozitivele din seria T24, printre care familia de produse TELSHACK, WLL, si RILL. Va rugam sa contactati personalul nostru tehnic pentru a analiza cerintele dvs. legate de celulele de sarcina wireless.

 • Colectare de date de la până la 8 dispozitive de achiziţie distante
 • Configurare uşoară prin PC cu ajutorul unei staţii centrale şi a unui pachet software de telemetrie
 • Izolaţie faţă de mediu clasa IP67
 • Plajă largă de tensiuni de operare
 • Rază de acţiune wireless până la 800m (2600 picioare)
 • Scutire de licenţă la nivel mondial pentru radio-frecvenţa de 2.4GHz
 • Sistem radio bidirecţional care asigură integritatea datelor
 • Utilizează ieșirea serială definibilă ASCII

t24-so specification

t24-so dimensions

Acest produs wireless a fost conceput pentru a fi utilizat ca parte a sistemului wireless T24, LCM Systems va poate ajuta în selectia modulelor T24 în functie de cerintele aplicatiei dumneavoastra. De asemenea, putem proiecta si configura întregul sistem pentru dumneavoastra, astfel încât sa fie gata de utilizare la livrare.

 • Inele / elemente de legatura de sarcina wireless
 • Cântarirea platformelor
 • Cântarirea vehiculelor
 • Sisteme de echilibrare
 • Masurarea fortelor la echipamente rotative
 • Centrul sistemelor gravitationale

Cere oferta pentru T24-SO Modul de ieşire serială pentru telemetrie